Mitt livs första Allsång, tack vare #Allsang

Igår såg jag för första gången i mitt liv Allsång på Skansen. (Nej, ok, tror att vi försökte se ett avsnitt på min kompis Es landställe en gång för tio år sedan. Det enda jag kommer ihåg är att Ricky Martin hade fula byxor och att bilden försvann när Es mamma gick i trappan).

Anledningen till att jag såg det igår var två. @hejg och @TrulyTherese. Gustav och Therese är två personer jag följer på Twitter. Igår satt de i
#guldsoffan#allsang. Guldsoffan är en plats i publiken där ett gäng twittrare sitter och rapporterar under sändning och igår satt alltså bland annat Gustav och Therese där. De skötte sig förstås utmärkt, tillsammans med de andra två twittrarna.

Men vad tyckte jag då om programmet?
Gillar Måns insats. Förstår inte alls humorinslagen. Tycker att allsången är pinsam. Men ”mysigt” överlag.

2 reaktioner till “Mitt livs första Allsång, tack vare #Allsang”

  1. Wow, fantastic weblog layout! How long have you been running a blog for?

    you made blogging glance easy. The entire look of your website is great, as smartly
    as the content material! You can see similar here ecommerce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *