Sjuårspresenter

Vi åkte ju till Riga för att fira sjuårsdag. Att resa är kul, men utesluter inte att vi ger presenter till varandra.

I Riga fick jag ett kort, som sambon förstås gjort själv. Och eftersom han gjort det själv, och det är hans yrke att göra sånt, är kortet gjort i vektorgrafik. (Jag skulle alltså kunna förstora upp det och täcka Globen med det utan att det hela blev suddigt). Hur som helst. Kortet innehöll presentkort på en Tempurkudde och en middag. Igår var det dags för inkassering.

Jag hade kollat upp kuddarna innan och efter att både ha testat och pratat med försäljaren gick jag därifrån med en Tempur Orginal Medium. Vi fortsatte till Mäster Anders där vi drack bubbel, åt supergod middag med vin och avslutade med en ostbit.

Fantastiska presenter! Och härligt att göra en sån grej en tisdag.

10 reaktioner till “Sjuårspresenter”

  1. This article opened my eyes, I can feel your mood, your thoughts, it seems very wonderful. I hope to see more articles like this. thanks for sharing.

  2. Pingback: bonanza178
  3. Pingback: niches youtube
  4. Pingback: play cornhole

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *