Höga decibel ger trerumssvit

I helgen hade vi en hotellhelg inbokad igen. Denna gång på Elite Hotel Stockholm Plaza. Vi hade utnyttjat en medlemsförmån och checkade in i en juniorsvit på fredagen. Ett underbart rum. Men tyvärr låg det rakt ovanpå nattklubben och det var allt annat än ljudisolerat. På lördagmorgonen pratade jag med receptionen och vi blev flyttade till en torn-hörnsvit. Raskt ställde vi in det reserverade restaurangbordet och satsade på roomservice istället. Och eftersom Elite har Sunday Sleep (med sen frukost och sen utcheckning) hann vi tillbringa ett dygn i vår trerummare med enorm säng, ljuskrona, vattenfall, fristående badkar, kakelugn.

Jag vet att Elite inte förlorade något på att uppgradera oss, men eftersom vi bara bad om att få byta rum och inte någon kompensation är vi mer än nöjda!

2 reaktioner till “Höga decibel ger trerumssvit”

  1. Pingback: Amazon Prime

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *