3. Berätta om din bästa vän

Efter en månad av vidrig sjukdom har jag noll inspiration kvar. Så när jag såg samma sak på många bloggar valde jag att hoppa på. 24 inlägg om mig kommer här.

Min sambo. Min sambos vänner säger att han förändrats mycket sedan han träffade mig 2004. Och visst har han, men jag tror det mer beror på förändringar i livssituationen än på just mig. När vi träffades bodde sambon i en (underbar) etta i Oskarshamn. Han hade eget företag som gick sådär (att vara grafisk formgivare med bas i Småland ger ett begränsat antal kunder) och bodde långt ifrån allt. Nu bor han i en femma vid Mariatorget mitt i Stockholm, har för mycket jobb och reser mycket. Klart man förändras. Men som sagt, att jag skulle ha förändrat honom så mycket har jag lite svårt att se, min sambo ändrar man inte så lätt.

De som tänker på min sambo som hans förnamn kan tycka att han verkar timid, smart, tystlåten och enkel. De som tänker på honom som hans efternamn tycker att han är hård, rättvis, smart och skrämmande (ja, det finns en story bakom detta). Jag som har båda sidorna säger att han är timid, hård, skrämmande smart och fantastisk.

Min sambo är en mycket bra reskamrat. Han är väldigt allmänbildad, säker på sin sak men visar bara ”lärar-son-tendenser” ibland. Han är nog en av världens mest jämställda män.

Han är min kärlek. Och min bästa vän.

(inlägget är en repris från den 7 december 2010).

11 reaktioner till “3. Berätta om din bästa vän”

 1. Ber om ursäkt för lärar-son-tendenserna. Trodde inte att jag präglat honom så hårt.

 2. Pingback: slotjili
 3. Pingback: this contact form
 4. Pingback: slot gacor
 5. Pingback: Buy Guns Online
 6. Pingback: โคเวย์
 7. Pingback: click now
 8. Wow, fantastic weblog structure! How long have you ever been running a blog for?

  you made blogging glance easy. The whole
  look of your website is fantastic, as smartly as the content material!

  You can see similar here e-commerce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *