Nyår utan ska och en fantastisk utsikt

Hoppas ni alla hade ett bra nyår! Jag har alltid tyckt att det är en konstig högtid, precis som midsommar. Man SKA ha finkläder, SKA äta tjusig mat, SKA en massa saker. Helst i sällskap med massa andra människor som SKA samma sak.

I år hade vi dock ett perfekt nyår. God, enkel mat, god dryck, trevligt sällskap. Vid tolvslaget packade vi ned en flaska champagne och gick upp på Mariaberget. Med en fantastisk utsikt över stan skålade vi in det nya året utan några SKA. Perfekt alltså!

Nyår 2011

11 reaktioner till “Nyår utan ska och en fantastisk utsikt”

  1. Pingback: k2 liquid diablo
  2. Pingback: Douceur Beauty
  3. Pingback: Look At This
  4. Pingback: ks quik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *