02.16-smset

2.16 vaknade jag i natt, av ett sms. ”LOS ANGELES (AP) – Publicist Kristen Foster says singer Whitney Houston has died at age 48”.

Mitt mycket intelligenta (och sömniga) svar blev ”oj”. Men det jag tänkte var ”det var ju inte oväntat”. Så mycket man har hört om hennes missbruk så kändes det bara som en tidsfråga.

Idag svämmar Facebook och Twitter över av Whitneyhyllningar och -minnen. Jag är lite överraskad av mängden. Var hon så stor? Tydligen. Visst hade hon en fullkomligt fantastisk röst, men för mig var hon ”bara” Bodyguard. Men visst tänker jag lyssna på den musiken ikväll när jag kommer hem. Och så kommer jag fortsätta hata alla idiotiska droger.

2 reaktioner till “02.16-smset”

  1. Pingback: hizeed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *