I väntans tider

Jag väntar just nu på inte mindre än sju (7!) leveranser. Det är två julklappar (ett mobilskal och en tidningsprenumeration) och en present vi ska ge bort. Och så fyra saker jag själv beställt, efter att ha fått julklappspengar. En handväska, som jag redan tjatat om, lite kläder och så en supercool resväska.

Jag har inget leveransdatum för någon av prylarna, och just nu utmanas mitt tålamod ordentligt …

11 reaktioner till “I väntans tider”

  1. Pingback: lawyer phuket
  2. Pingback: แทง pubg
  3. Pingback: aksara178 login
  4. Wow, awesome weblog layout! How lengthy have you ever been blogging for?
    you make running a blog look easy. The entire
    glance of your site is great, let alone the content!
    You can see similar here sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *