Livets gång

Den här texten har jag sett fladdra förbi på Facebook i flera månader. Jag har tyvärr ingen aning om varifrån den kommer eller vem som skrivit den. Men den är fin och den passar extra bra idag.

”Min kära flicka, den dag du ser att jag börjar bli gammal, ber jag dig ha tålamod, men framför allt, försök förstå vad jag går igenom. Om jag upprepar samma sak tusen gånger, avbryt mig inte genom att säga: ”du sa samma sak för en minut sedan” … Lyssna bara. Och minns tiden då du var liten och jag skulle läsa samma saga kväll efter kväll, tills du somnade.

Bli inte arg på mig när jag inte vill ta mitt bad, och genera mig inte. Kommer du ihåg när du var liten och jag fick springa och jaga dig ifatt dig för att få dig att duscha?

När du ser hur okunnig jag är när det gäller ny teknik, ge mig tid att lära mig och se inte på mig på det där sättet … Kom ihåg min älskade, hur jag varje dag tålmodigt lärde dig många saker, som att klä dig själv, kamma ditt hår och ta itu med livets alla möjliga frågor. Den dag du ser att jag börjar bli gammal, ber jag dig ha tålamod, men framför allt, försök att förstå vad jag går igenom.

Om jag tillfälligt tappar koll på vad vi pratar om, ge mig tid att minnas, och om jag inte kan, bli inte nervös, otålig och frän. Du skall veta att för mig är det viktigaste att vara med dig.

Och när mina gamla trötta ben inte låter mig gå så snabbt som tidigare, ge mig din hand på samma sätt som jag erbjöd min hand till dig när du skulle gå för första gången.

När den dagen kommer, var inte ledsen … bara var med mig, och ha tålamod med mig, när jag färdas på resan mot slutet av mitt liv. Jag värdesätter så högt den tid vi delat tillsammans, där glädje och kärlek alltid varit det viktigaste för mig.”

12 reaktioner till “Livets gång”

 1. Pingback: super kaya 88
 2. Pingback: Amazon Affiliate
 3. Pingback: เกม 3D
 4. Wow, awesome weblog format! How long have you been running
  a blog for? you make running a blog glance easy. The overall glance of
  your web site is magnificent, let alone the content material!
  You can see similar here najlepszy sklep

 5. Hello! Do you know if they make any plugins to help with
  SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good results.

  If you know of any please share. Many thanks!
  You can read similar text here: Sklep internetowy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *