Håller alla tummar för att slippa övervåningen

Imorgon åker vi till Bokmässan. Kul förstås, men också väldigt skönt att komma bort från slipdamm! Och att få sova i en säng och inte på en madrass på golvet i ett rum utan gardiner som vi gjort i över två veckor nu.

Men först blir det en riktigt jobbig kväll. På listan står saker som att tvätta, stryka, packa och förbereda ipaden, vanliga göromål inför en resa alltså. Men när vi är borta kommer kakelugnsrummet bli klart och jobbet med gårdsrummet påbörjas. Alltså måste gårdsrummet tömmas. Där står idag 30 flyttkartonger, en stor soffa, ett stort skrivbord, stolar, en säng, fyra garderober som måste vara tomma, med mera.

Snälla, håll tummarna för att kakelugnsrummet blir klart idag! Annars måste allt ovan upp på övervåningen …

2 reaktioner till “Håller alla tummar för att slippa övervåningen”

  1. Pingback: Kingmaker Gaming
  2. Pingback: McDonald's

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *