Kakelugnsrummet (nästan) klart

Både upp och ned igår. Jag hade räknat med att släpa möbler, men jag hade inte räknat med en fantastiskt ond hals, läkarbesök och fem piller att ta i tio dagar.

I alla fall; kakelugnsrummet är nästan klart. Arbetsledare Z är sjuk och har var inte på plats igår, så målaren har på eget bevåg avgjort att han är klar. Det är han inte, det är lite småfix kvar, men det får de fixa här framöver.

Från början hade vi en tanke på att inreda rummet som det ska vara och hålla allt annat borta, hålla rummet ”rent och klart”. En gullig, naiv tanke tycker jag nu. Eftersom garderoberna inte är byggda än, det var heller inte planen, måste vi ju lämna tillräckligt mycket yta för dem, och för att man ska kunna montera dem. Samtidigt måste gårdsrummet tömmas och vi vill inte bära upp alltför mycket på övervåningen. Alltså: in med massor i kakelugnsrummet och sova kvar på golvet på övervåningen. Inte den roligaste insikten. Nu hoppas jag att garderoberna är byggda när vi kommer hem från bokmässan på söndag kväll för i så fall kommer vi flytta ned och montera sängen, oavsett hur trötta vi är.

20130925-091954.jpg

11 reaktioner till “Kakelugnsrummet (nästan) klart”

  1. Pingback: sci-sciss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *