Bröllopshotell bokat!

Vi gifter oss ju i Stockholm, men vill ändå bo på hotell dagarna runt bröllopet. Tre dagar blir det: vi checkar in på eftermiddagen på fredagen och ut på måndagen. På så sätt hinner man frakta med sig allt man vill ha i lugn och ro på fredagen, vakna på hotellet och fixa sig där på bröllopsdagen, ta det lugnt där dagen efter bröllopet och så checka ut dagen efter det, och det är den dagen vi kommer åka på bröllopsresa.

Eftersom både vigseln och festen kommer vara på Skeppsholmen har vi funderat på om det är där vi ska bo, på Hotel Skeppsholmen. Har ätit middag där några gånger och gillat det, men vi har aldrig bott där. När det dessutom var rätt dyrt och rummen ganska små (vår Best Person kommer vara med oss där före bröllopet och det är där mitt hår och smink kommer fixas) kände vi att nej, vi satsar på ett säkert kort.

Så det blev Elite Marina Tower i Saltsjöqvarn. Här har vi bott flera gånger, och vi gillar det verkligen. Så nu är tre nätter bokade i en juniorsvit där!

Elite

2

1

3

0 reaktioner till “Bröllopshotell bokat!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *