Ljuslila efter farmors klocka

Man ska ha ett färgtema på ett bröllop, har jag hört. Och visst är det bra att ha något att hänga upp det hela på, som inte är brudklänningsvitt. Min farmor är inte med oss längre men jag har ett smycke efter henne, som ska vara med under dagen på något sätt. Det är ett hängsmycke med en klocka, som farmor fick i 50-årspresent. Min absoluta favorit när jag var liten, och jag fick det i studentpresent av henne. Jag kan inte ha det som hängsmycke eftersom det är alldeles för tungt, men sömmerskan som syr min klänning får komma på någon smart lösning. Hur som helst, ena sidan är en vanlig urtavla och på andra sidan är det ett motiv i rosa och ljuslila. Och ljuslila blev därmed vårt färgtema.

Bröllopet kommer väl inte svämma över av den färgen direkt, men lite ljuslila detaljer ska vi ha. Text de som är på bilden nedan: en penna till gästboksboxen, ”Just Married”-konfetti och rispåsar.

bild

5 reaktioner till “Ljuslila efter farmors klocka”

  1. Pingback: super kaya 88 rtp
  2. Pingback: faceless niches

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *