En första date med vigselförrättaren

I fredags träffade vi vår vigselförrättare för första gången. Det kändes bra direkt!

Det är mest politiker som är vigselförrättare och ska man börja tänka på var man står politiskt krymper listan förstås, så vi valde att gå på människa istället för parti. Ett av namnen kände jag igen sedan jag var liten, hon var då ett namn i Stockholmspolitiken, och hon svarade ja. Bara hur det hela inleddes: vi träffades på ett fik, vi hälsade och hon sa ”bara så att ni vet, jag är vänsterpartist.” Sambon svarar med att säga ”det är smällar vi får ta” och hon gapskrattar. Där kände vi att det här kommer bli bra. 🙂

Vi förklarade vad vi är ute efter, hon gav tips och så ska vi höras mer närmare. Skönt att det både är bokat och att vi fick en sådan bra känsla!

3 reaktioner till “En första date med vigselförrättaren”

  1. Pingback: LinkedIn
  2. Pingback: find out this here

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *