Detaljkoll i festlokalen

Nu har vi varit och kikat på festlokalen igen. Det var ju rätt länge sedan vi var där och nu ville vi kolla upp en del detaljer. Sammanfattat: bättre än vi kom ihåg!

Vi har hyrt hela Kulturfyren, som består av utrymmena:

  • Havet – stora salen på nedre plan. Här har vi middag och fest. Vi hade fått för oss att rummet var väldigt avlångt och smalt, men det var det inte alls. Rektangulärt, absolut, men inte konstigt. Dessutom hade det fler fönster än vad vi kom ihåg (vad nu det spelar för roll klockan 17 i november …)
  • Båtlåten – rummet med den vackra utsikten på övervåningen. Här har vi mingel vid ankomst och här äter vi tårtan. Superfin utsikt mot Vasamuseet.
  • Kajutan – caférummet och köket på nedre plan. Detta tänker vi att gästerna får hålla sig i från så att cateringfirman får ordentligt med ytor att arbeta på. 
  • Galleri Fyrverkeri – grupprum på övervåningen. Vi gör om detta till en garderob! Folk kommer ha tjocka ytterkläder, kanske ytterskor de vill byta ut osv. 
  • Kajen – fri tillgång till mingelyta på kajen med Stockholms vackraste utsikt. Det blir nog mer en yta får våra rökande gäster. Att mingla utomhus på kvällen den 1 november känns inte så lockande. 

7 reaktioner till “Detaljkoll i festlokalen”

  1. Pingback: u31
  2. Pingback: ai nude

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *