Uppdrag från sömmerskan

När jag träffade sömmerskan senast fick jag några uppdrag:

  • Ta med rätt skor till nästa möte, både inne- och uteskor.
  • Googla runt på klänningar för att få en bild av överdelen.
  • Gå in i fysiska bröllopsbutiker och kika på klänningar. Gulp.
  • Ta med rätt underkläder till nästa möte. Hjälp.

Jag har absolut noll lust att gå in i bröllopsbutiker, allt jag hört är att det är rätt snorkig stämning där. Samtidigt säger ”alla” att jag kommer ångra mig om jag inte får den upplevelsen. Och underkläder?! Ska jag bestämma det redan? Hur ska jag veta vad jag ska ha? Efter tips blir första besöket på NK:s underklädesavdelning.

4 reaktioner till “Uppdrag från sömmerskan”

  1. Jag har varit i flera bröllopsbutiker, och jag har inte alls upplevt att det varit snorkig stämning. Lite ohjälpsamma på vissa ställen, andra har gjort allt för att jag ska gå ut ur butiken med ett leende på läpparna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *