Puh! Ny lösning för smink och hår

Stressen! Vi började ju förbereda allt i väldigt god tid med mottot ”hellre lite småjobb hela tiden än stress på slutet”. Nu är det ju två månader kvar så än kan vi väl inte kalla detta slutet, men plötsligt blev det ändå massa stress. Jag blir stressad av att inte ha koll. Jag behöver inte veta exakt vad som ska hända, men jag behöver ha koll på ATT det ska hända.

Så när frisören/make up-artisten jag bokat först ställde in två gånger gillade jag inte riktigt läget. Sedan bokade hon av och ersättaren hon fixat kändes inte bra alls. Eftersom jag inte är hemma på detta område – alls – blir det extra stressigt för mig. Gillar att ha kunskap om saker, och om smink och hår har jag det inte.

Kontaktade en kompis eftersom jag har för mig att hon känner någon. Och då visar det sig att hon brukar göra smink och hår på bröllop! Efter lite Facebookande fram och tillbaka är hon helt med på vad jag vill, och hon hjälper gärna till!

Känns så skönt. Förutom att hon är bra så känner jag mig trygg och så blir det kul att hänga med henne lite extra på bröllopsdagen. Och eftersom alla förberedelser ska vara klara 12.00 och det börjar 15.00 så hinner hon hem och fixa sig utan stress också.

246 reaktioner till “Puh! Ny lösning för smink och hår”

  1. Pingback: Bk8
  2. Pingback: akmens gaminiai

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *