Klänningen växer fram

Idag var det dags för klänningsprovning igen. Nu är kjolen – duchesse och två lager organza – gjord. Livet är fortfarande i vanligt bomullstyg, men ska bli duchesse och spets. Kjolen ska läggas upp. Men ja, det är på gång.

Beslut kvar att fatta:
– Hur lång ska kjolen vara? Jag har tänkt mig typ 4 cm från golvet, lika lång över hela. Sömmerskan föreslår längre, och med det lite längre där bak, och med lite tyll eller något som gör att kjolen får ett fint fall när jag står vid ”altaret”. Johan, som jag litar massor på i allt som gäller design, pratar om helt olika känslor vid de olika längderna. Vilken känsla är jag ute efter? Inte vet jag …

Nästa provning: 5 oktober.

6 reaktioner till “Klänningen växer fram”

  1. Pingback: 웹툰 사이트

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *