Vigselprogram klara!

Trots att sista osa-dag är den första oktober har vi redan gjort klart vigselprogrammen. Vi har ju köpt specialpapper, så vi tjänar inget på att inte skriva ut, även om det blir för många. (Ok, vi sparar väl lite bläck om vi bara skriver ut så många vi behöver, men den lilla kostnaden struntar vi i.)

Vi har ju sagt hela tiden att vi vill ha så lite jobb som möjligt att göra i slutet, och det har blivit ännu mer aktuellt nu: föreningen ska renovera fönstren och vi måste tömma kontor, kök och halva vardagsrummet. Världens sämsta timing. Så ut med vigselprogrammen så blir det en sak mindre på to do-listan!

img_7565

7 reaktioner till “Vigselprogram klara!”

  1. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

  2. Pingback: news
  3. Pingback: kojic acid soap
  4. Pingback: Thai food nyc
  5. Pingback: moved here

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *