Venedig och Berlin

I mars sticker pappa, Kristoffer och jag på en helgresa till Venedig. Och i maj åker svärmor, Johan och jag till Berlin. Jag som trodde att våren 2009 skulle bli rese-lös. 🙂

Venedig
Venedig
Berlin
Berlin

6 reaktioner till “Venedig och Berlin”

  1. In Berlin, by the wall, you were five foot ten inches tall, it was very nice, candlelight and Dubonnet on ice…En trevlig stad, bara man inte bor i ett svinbilligt vandrarhem i den tråkigaste biten av Öst (som jag gjorde).

  2. Oh, jag har alltför dålig koll på Lou Reed, det måste jag åtgärda, tack för påminnelsen! Har ingen koll på var vi ska bo, svärmor har bokat, men det blir inte vandrarhem i alla fall! 🙂 Ska bli mycket spännande, har varit i både Berlin och Venedig, men länge sen (1990 respektive 1991).

  3. Venedig som ruttnar underifrån.. Så fint… vi gick till torget mitt inne stan där å det verkade finnas en himmla massa mysiga resturanger där med levande orkester å sånt. Då var vi inte hungriga men jag hade gärna önskat att vi inte gick å åt något. Det var så oerhört vackert där men vilka priser på allt. Shit… Dessa kan ta kan jag upplysa dig å det är jätte mysigt att åka i den vanliga båten som går till ställe å ställe men en sak upptäckte vi att när vi åt på ett ställe brevid vattnet så fick jag beställa å prata för de var SÅ (å notera SÅ!!!!) otrevliga mot pojkvännen jag hade då å fjeskade gärnet med mig. Jag blev nästan lite sur. De verkligen var otrevliga å helt tvärt om mig. Vi bägge bara stirrade av förvåning.

    Vi åkte aldrig gondolerna för som sagt… det var inte billigt å vilka hutlösa priser men det var charmit att se dem. Så du får berätta när du har varit där å visa lite bilder å berätta om du tyckte dem var otrevliga… vi kanske råkade ut för några knäppgökar.

    Jag personligen tycket det var super läskigt att gå i gränderna för det var så mörkt där å jag var livrädd för rånare. Nu vet jag inte hur stor odsen är att bli rånad där men man kunde ju liksom inte fly i dessa små gränder så fobi är kanske inte att rekomendera när man knatar i en del av de smågator som finns där.

  4. Pingback: Walther firearms
  5. Pingback: Sexy Gaming

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *