Nostalgi, nostalgi

Plockade idag fram en cd med 60-talsmusik jag brände någon gång på 90-talet. Men eftersom 60-talsmusiken var kortare än cdn så fyllde jag slutet av skivan med annan musik, man kunde ju inte slösa med tomma cd-skivor! Så nu sitter jag här och hör titelmusiken till min barndoms tv-program. Lois & Clark, Lagens änglar, Fem i familjen, Fresh Prince, Dr Quinn, Pang i plugget …

Kommer ihåg hur jag gjorde:
* Väntade på att tv-serien skulle gå på tv
* Spelade in signaturmelodin på video (vhs)
* Spelade in musiken från vhs till bandspelare via en mikrofon jag höll mot tvn
* Överförde musiken på bandet till datorn, också det via en mikrofon
* Brände ut en cd

Idag går jag till YouTube och får snabbt fram allihop. På en minut.
Lois & Clark, Lagens änglar, Fem i familjen, Fresh Prince, Dr Quinn och Pang i plugget.

En kommentar till “Nostalgi, nostalgi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *