Välkommen, Zaphir!

Klockan sju i torsdags morse åkte min vän Anna till bb. Idag, 14.14 kom Zaphir. 55 timmar senare!

Hur som helst, välkommen Zaphir, och grattis till föräldrarna!

3 reaktioner till “Välkommen, Zaphir!”

  1. Vad söt du är å tack för smsen å denna 🙂 äntligen hemma… så skönt nu skall man bara in i vardagslivet 🙂

  2. I simply wanted to say thanks once more. I’m not certain what I would’ve taken care of in the absence of the type of information documented by you over such field. Entirely was an absolute daunting condition for me personally, nevertheless considering the professional fashion you dealt with it made me to leap with fulfillment. Extremely happier for this help and pray you really know what a great job that you’re getting into educating other individuals with the aid of your blog. Probably you’ve never come across any of us.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *