Det började den 16 september 2002 …

Den 16 september 2002 började jag på ett nytt jobb. Det var hemligt som sjutton och jag var bara projektanställd. Projektet lanserades den 21 oktober 2002 i namnet Stockholm City. Nu är det slut. Eller ok, helt slut är det väl inte, men en era är definitivt över.

Jag kan ärligt säga att vi hade väldigt, väldigt kul. Speciellt i början. Alla byggde vi upp något som vi trodde på. Vi både skrattade (varje dag) och grät (Irakkriget, Anna Lindh …) på jobbet. Det regnade svart vatten från taket på lanseringsfesten. Vi hängde på ”Flugan B” på fredagarna. En gång i början hade vi till och med en privat företagsfest (alltså vi betalade privat för att bjuda alla på jobbet på fest) för att alla trivdes så bra ihop. Jag har åkt skidor till och på jobbet. Jag har hela fotoalbum fyllda av fantastiska minnen.

Jag har träffat vänner för livet. Och haft den bästa chefen jag tror man kan ha.

Jag har förstås massa åsikter, som jag inte ventilerar här. Idag nöjer jag mig med att vara nostalgisk. Imorgon är sista dagen City produceras i sina gamla lokaler, av det gamla gänget. Som Pontus skrev på Facebook idag: We built this City on rock’n’roll.

20 reaktioner till “Det började den 16 september 2002 …”

 1. Håller verkligen med. Det var en fantastiskt rolig tid i början på City även för oss som jobbade på säljsidan. Stenhårt krig med Metro förstås men fantastiskt bra sammanhållning bland kollegorna. Trist att det är över, jag trodde verkligen på City.

 2. Pingback: buy 1p lsd canada
 3. Pingback: more information
 4. Pingback: ผลบอล
 5. Pingback: Joker Gaming
 6. Pingback: super kaya 88 rtp
 7. Pingback: look here
 8. Wow, superb weblog structure! How lengthy have you been running a blog for?
  you make blogging glance easy. The full look of your website is great,
  as neatly as the content! You can see similar here sklep internetowy

 9. Hey! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine
  Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good results. If you know of any please share.
  Kudos! You can read similar article here: Sklep internetowy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *