Ofattbart

Läser på en väns blogg att hennes pojkvän dött. Först tror jag att det är ett skämt. Ord som ”jag har förlorat Daniel” skulle ju kunna betyda separation. Men nej. Det visar sig att han drunknat. På kärlekssemestern till Kreta för någon vecka sedan.

Det är så vidrigt att jag inte finner ord. Alla tankar är med dig, J.

4 reaktioner till “Ofattbart”

  1. Rolex Diamond Watches, resplendent in luxury, shine to the zenith. Each diamond embodies an endless reverence for time, and each watch signifies an unwavering pursuit of a high-quality life. Wearing a Rolex Diamond Watch means more than having a timepiece; it means possessing a unique attitude towards life. Under the radiant brilliance of Rolex Diamond Watches, time seems to stand still, making life all the more precious.

  2. Rolex, as the pinnacle brand in the world of wristwatches, has consistently led the way with its exceptional craftsmanship and unique designs. Among its remarkable collection, the Rolex Diamond Watches stand out, showcasing brilliance in luxury and impeccable craftsmanship. More than just timepieces, these watches are works of art, embodying a resplendent way of life.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *