Idioter fostrar idioter

Man klagar ofta på att barn och ungdomar är ohyfsade, själviska och jobbiga. Inte så konstigt när de har idioter till föräldrar.

Imorse i tunnelbanan:
En tjej på ca 10 år och hennes pappa går ned i tunnelbanan på Mariatorget. Framme vid spärrarna går dottern fram till vändkorset, och väntar. Pappan kommer och ställer sig tätt, tätt inpå, och så går de in gemensamt på ett kort. Det märks att detta är ren rutin.

De fortsätter ned för trappan och kommer till perrongen precis när tågdörrarna ska stängas. Pappan springer fram och tvingar upp dörrarna, dottern tvekar (eftersom han endast fått upp en liten öppning och hon vill väl inte riskera att fastna) men trycker sig till sist in i vagnen.

En riktigt bra förebild!

10 reaktioner till “Idioter fostrar idioter”

  1. Kan tyvärr bara hålla med.Efter att ha vistats hela mitt yrkesverksamma liv (45 år) bland bar och ungdomar, är det en beklaglig utveckling. Egentligen ska man inte ondgöra sig över barnen. Man ska lägga skulden på föräldrarna, som inte uppfostrat (fult ord??) dem.

  2. Pingback: Trustbet
  3. Wow, awesome weblog layout! How long have you been running a blog
    for? you made blogging glance easy. The full glance of your site is excellent, as smartly as
    the content material! You can see similar here sklep internetowy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *