Ett år senare

I ett års tid har jag arbetat (ideellt och på fritiden) med att arrangera ett event. Både askmolnet och en restaurangkonkurs har satt käppar i hjulet för oss. Men i lördags var det dags. Helgen flög förbi och nu efteråt är det svårt att förstå att det har krävts så mycket tid (vi pratar ganska många hundra timmar enbart för mig). Jag har skrivit det sista blogginlägget på eventsajten, laddat upp den sista bilden och mentalt lagt projektet till handlingarna. Nu blir det inget mer föreningsarbete för mig på ett tag, kan jag lova.

6 reaktioner till “Ett år senare”

  1. Ja det märktes att du/ni lagt ner mycket tid. Blev jättelyckat och allt fungerade perfekt. Du löste även lunchen trots att den bokade restaurngen gått i konkurs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *