Har du fått ditt röstkort?

Idag är det 1 september och valet närmar sig. Har du fått ditt röstkort? Om inte får du börja jaga, för igår var sista dagen de skulle ha anlänt till alla röstberättigade.

7 reaktioner till “Har du fått ditt röstkort?”

  1. Pingback: AE Sexy
  2. Pingback: super kaya88
  3. Pingback: ผลบอล
  4. Pingback: super kaya slot
  5. Pingback: super kaya 888
  6. I precisely wished to thank you so much once more. I do not know the things I would’ve created without those opinions revealed by you regarding such a problem. It actually was a intimidating circumstance in my opinion, however , looking at the very expert tactic you solved the issue took me to leap over joy. I am just grateful for your service and then hope you really know what an amazing job your are getting into educating many people thru your web site. Most likely you’ve never come across all of us.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *