Mitt 2010: maj

Under maj begravde vi Kurris och bar ett soffbord till mamma. Jag hade min 30-årslunch med ca 25 fantastiska gäster. Jag och mamma gick på Rufus Wainwrightkonsert och min bror och hans flickvän hade fest. Och jag fick en heldag av sambon i födelsedagspresent som bestod av 6 delar:
Del 1: Champagnefrukost i Ivar Los park
Del 2: Guidad stadsvandrning i Per Anders Fogelströms Stockholm
Del 3: Fika i Götgatsbacken
Del 4: Minispa
Del 5: Middag på Den Gyldene Freden
Del 6: Drink på Rival

Champagnefrukost

6 reaktioner till “Mitt 2010: maj”

  1. Wow, superb weblog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?

    you make blogging glance easy. The total glance of your web site is great, let
    alone the content material! You can see similar here najlepszy sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *