Nya planer

På grund av foten har vi fått planera om semestern lite. Detta var sommaren då vi skulle ta det lugnt, stanna i Sverige och utforska området kring landet. Och åka på en tur till Dalarna. Men så blev det inte. Jag sitter hemma, eller så sitter jag på landet.

Samtidigt kan jag bara inte sitta still hur mycket som helst. Jag borde, men jag står inte ut (jag har suttit still i 60 dagar idag). Men Dalarna kan vi inte åka till. (Så om du vill gå på Malena Ernman på Dalhalla på lördag har jag tre biljetter över). Därför har vi istället planerat in en Stockholmssemester. Vi ska bo på hotell, åka på brunchkryssning, besöka Vaxholm med mera. Allt funkar eftersom sambon kör mig fram till dörren. Stort tack till sambo och mamma som ändrar sina semesterplaner för min skull!

6 reaktioner till “Nya planer”

  1. Pingback: jelly donut oreos
  2. Pingback: spin238
  3. Pingback: gold rim chairs
  4. Wow, amazing weblog layout! How lengthy have you
    ever been blogging for? you make running a blog glance
    easy. The overall look of your website is excellent, as neatly
    as the content! You can see similar here dobry sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *