Världens bästa mormor: tunnbröd från Funäsdalen

Att jag älskar Funäsdalen har inte kunnat undgå någon som känner mig, eller som följt bloggen under en lite längre tid. (Eller som följer mig på bildsajten Flickr).

Jag gillar det mesta med Funäsdalen, men en av de absoluta favoritsakerna är tunnbrödet. Inte alls som det mesiga maskinbakade som tex Polarbröd säljer. Mormor håller med mig. För några år sedan lade tunnbrödstugan ned och de som drev butiken flyttade till Norge. Men varje onsdag i juli är det marknad i byn, och då säljs det tunnbröd. Så mormor har skickat pengar till sin syster, som köpt tunnbröd och skickat ned det till Stockholm. Mormor tog bara en liten bit till sig, fast hon älskar tunnbröd lika mycket som jag, och gav resten till mig. Idag blir det tunnbrödslunch!

Funästunnbröd

7 reaktioner till “Världens bästa mormor: tunnbröd från Funäsdalen”

  1. Oj så du gillar Funäsdalen. Där gick jag i plugget en gång i tiden. runt 1977-78 när jag bodde på pojkhem i Bruksvallarna.

  2. Pingback: Virtual Tour 360
  3. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?

    I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m
    not seeing very good gains. If you know of any please share.
    Kudos! You can read similar text here: Backlink Portfolio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *