Montera, montera, montera

Det sägs att Ikeas PAX-garderober ska vara det absolut vidrigaste man kan montera. Jag har aldrig testat, men jag har svårt att se att det är värre än att montera Ikeas Brimnes sängstomme med huvudgavel och förvaringslådor.

Vi har köpt en ny säng till landet. Det blev Ikea (ändå blev det över 16 000 kronor!) vilket innebär montering. Både Johan och jag är ganska duktiga monterare, men bara själva sängen tog tre timmar att montera. Huvudgaveln har vi satt ihop tidigare, och lådorna blir dagens projekt.

6 reaktioner till “Montera, montera, montera”

  1. Wow, superb blog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you made running a blog glance easy. The full glance of your website is magnificent,
    let alone the content! You can see similar here najlepszy sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *