Dags att styra upp hemmet

I augusti fick vi för oss att vi skulle flytta. Radade upp orsaker till varför vi inte ville bo kvar och gick på visning. Lägenheten var bra. Området inte lika. Jodå, fantastiskt för väldigt många, men inget för oss. Så vi bestämde oss för att bo kvar. Och satsa på vårt nuvarande hem.

Nu har vi satt upp ett stort, stort papper på väggen där vi listat allt vi ska ta tag i hemma. Visst vill vi göra stora saker (som att fixa båda badrummen och köket) men nu fokuserar vi på småsakerna som aldrig blir av. På listan står saker som att inreda kontoret (vi slängde bara in allt där när vi flyttade in för 3,5 år sedan och stängde dörren) och rama in tavlor. Och på lördag börjar vi måla om i Biblioteket.

10 reaktioner till “Dags att styra upp hemmet”

  1. Pingback: UV dye lamp
  2. Pingback: article
  3. Pingback: aksara178
  4. Pingback: Dan Helmer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *