Slutet på en fyraårskris

Nu har vi bott i vår lägenhet i drygt fyra år. Och vi har precis genomlidit – och kommit ur – en fyraårskris. Det är fortfarande så att jag är avundsjuk på mig själv för att jag får bo i en så bra lägenhet. Men vi har ändå varit sugna på att flytta, av många olika anledningar. Och ni vet hur det är då. Man är ständigt på väg, aldrig lugn. Vilket också gör att man låter saker förfalla där man är.

Men nu har vi som sagt kommit ur krisen. Det som behövdes var en alldeles perfekt lägenhet. På en alldeles perfekt plats. När vi trots det valde att bo kvar var det tydligt. Det är här vi ska bo. Så nu fokuserar vi på att göra vårt hem till det allra bästa. Första steget är att byta ut alla hemska fönsterhandtag.

Huset är byggt 1889 och nu har vi hittat fönsterhandtag som hör hemma i hus byggda mellan 1880 och 1910. Och första handtaget är på plats!

Nytt handtag

4 reaktioner till “Slutet på en fyraårskris”

  1. Pingback: buy new passport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *