Jakten på El Taco Truck

För ett tag sedan hörde jag talas om El Taco Truck. En rosa lastbil som åker runt och säljer mexikansk mat. Konceptet kan ju liksom inte bli bättre. Jag började följa dem på Facebook för att se var de skulle dyka upp. Oftast är de bokade för företags- eller privatevent, men ibland slår de upp luckan för allmänheten.

Så såg jag att de skulle vara i Upplands Väsby centrum. Där har jag aldrig varit, vi åker dit! In med aktiviteten ”Jakten på El Taco Truck” i kalendrarna, pendeltåg och buss, och sen hittade vi tacotrucken på en lerig yta utanför köpcentrat. Det var kul. Och gott. Men de hade inte de rätter jag helst ville ha, och ingen dricka. Nu har jag förstått att de har lite olika menyer och tillbehör, men att man på Facebook alltid ser den aktuella. Så jakten på el Taco Truck fortsätter. Någon gång ska jag lyckas testa deras Chicken Chipotle.

Det regnade och var kallt, så blev ganska dåliga bilder. Men i alla fall:

El Taco Truck

El Taco Truck

El Taco Truck

3 reaktioner till “Jakten på El Taco Truck”

  1. Pingback: โคเวย์
  2. Pingback: fox888

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *