Nörderi på hög nivå

Jag älskar nörderi. Oavsett om man nördar ned sig i matlagning, surdegar, sport, teknik, klädmärken, bilar. Nörderi är kul. På mitt jobb är de flesta nördar av något slag. Men frågan är om nörderiet inte tagits till en ny rekordnivå.

Vi har skaffat en 3D-skrivare. Alltså en printer som printar prylar, inte papper. Det vi printat ut hittills har blivit överraskande bra, men det har också legat lite förberedande jobb bakom.

Häromdagen lanserades ju nya Iphone 5, och på mitt jobb var man förstås nyfiken på hur den kommer kännas eftersom den är högre än dagens. Så man printade förstås ut en i 3D för att testa! Den är ganska dåligt gjord, och ser inte klok ut, men proportionerna i höjden stämmer. Knäppt men kul.

iPhone 5 utskriven i 3D-skrivare

7 reaktioner till “Nörderi på hög nivå”

  1. Pingback: 무료웹툰
  2. Pingback: sidegra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *