… Then We Take Berlin

Vi var tre Leonard Cohen-fantaster som åkte till Berlin häromveckan. Sambon, hans mamma och jag. (Tyvärr såg vi inte Cohen där, jag tänker bara på låttiteln).

Vi var där i samma konstellation våren 2009 och gjorde då alla turistmåsten så den här gången fokuserade vi på att flanera, titta på favoriter och äta god mat. Vi hängde också lite på hotellet, som var riktigt bra. Mycket tunnelbana blev det, vi åkte verkligen kors och tvärs över staden, och ut i förorterna, varje dag. Tittade på Öst och Väst, Spandau, en sagofontän, åt street food (underbart!) och drack öl (jag drack vin). En mycket bra resa!

Om någon är nyfiken, så finns bilderna här.

Berlin

4 reaktioner till “… Then We Take Berlin”

  1. Pingback: ks quik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *