Legenderna, grannarna och Eric Ericson

Enligt legenden (alltså grannarna) har det hänt mycket spännande i vårt hus. Bland annat så ska Lasse Strömstedt ha varit den som 1976 gjorde om vår lägenhet till etage och satte in en trappa från Långholmen.

Och grannen Gunilla var med och avsakraliserade Skeppsholmskyrkan, numera Eric Ericsonhallen. Denna Eric Ericson, vars dödsbud kom idag, ska också ha bott i vår lägenhet.

Jag vet inte om något av ovanstående stämmer, men en bra story är ju alltid kul, så jag väljer att tro på det. Fakta är i alla fall att man rev Bellmans födelsehus för att bygga vårt kvarter.

Eric Ericssonhallen på Kulturnatt

6 reaktioner till “Legenderna, grannarna och Eric Ericson”

  1. Абузоустойчивый VPS
    Виртуальные серверы VPS/VDS: Путь к Успешному Бизнесу

    В мире современных технологий и онлайн-бизнеса важно иметь надежную инфраструктуру для развития проектов и обеспечения безопасности данных. В этой статье мы рассмотрим, почему виртуальные серверы VPS/VDS, предлагаемые по стартовой цене всего 13 рублей, являются ключом к успеху в современном бизнесе

  2. VPS SERVER
    Высокоскоростной доступ в Интернет: до 1000 Мбит/с
    Скорость подключения к Интернету — еще один важный фактор для успеха вашего проекта. Наши VPS/VDS-серверы, адаптированные как под Windows, так и под Linux, обеспечивают доступ в Интернет со скоростью до 1000 Мбит/с, что гарантирует быструю загрузку веб-страниц и высокую производительность онлайн-приложений на обеих операционных системах.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *