100 meter hem

Vi brukar bo på hotell i Stockholm när vi kan. (Hittills är det nio hotell tror jag). Finns få saker som är så lyxiga som att bo på hotell i sin egen stad tycker vi. Sambon har alltid sagt att den ultimata lyxen vore att bo på Rival eftersom det ligger 100 meter hemifrån, husen är till och med ihopbyggda.

I julklapp gav jag sambon biljetter till pjäsen Rain man, som spelas på Rival. Och i födelsedagspresent fick han hotellövernattning på Rival. Igår såg vi pjäsen (väldigt bra!) och idag hänger vi på rummet och ser Melodifestivalen. Och så tittar vi på utsikten. Det ljusgula huset överst är vårt hem.

Bor på hotell Rival i helgen. Ser hela vägen hem, huset överst är vårt

2 reaktioner till “100 meter hem”

  1. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *