Arkitekturmuseets kafé ingen hit

Igår promenerade vi till Skeppsholmen. Kallt var det, så när vi kom fram till Moderna museet ville vi ta en fika. Men Modernas restaurang var stängd så det fick bli Arkitekturmuseets kafé istället. Dåligt val! Vi beställde en varm choklad, en kaffe, en dröm och en maräng. Chokladen var helt odrickbar. Smakade som beskt, mörkt vatten. Kaffet vi fick gjordes när maskinen borde ha fått nytt pulver för länge sen, kaffet var knappt ljusbrunt. Inte ett ord till ursäkt när jag gick tillbaka med det.

Med bakverken ville de tydligen vara kreativa. Drömmen var fylld med kanel och marängen med lakrits! Inget fel på kanel, men det passar inte i en dröm. Och lakritsmaräng var totalt vidrigt. Jag förstår att ett kafé vill experimentera lite, men borde man inte berätta det då? Kalla det för lakritsmaräng till exempel (marängen var alltså vit utanpå och såg alldeles vanlig ut).

Dessutom var det varmt, trångt och personalen sjukt stressad. Dit går vi inte igen.

5 reaktioner till “Arkitekturmuseets kafé ingen hit”

  1. Hu vilken vidrig upplevelse. Lakritsmaräng – vilken horrör!! Om det skulle föreställa vaniljdrömmar så ska det absolut inte vara kanel i dem. Det är inte kreativt eller innovativt. Det är mord på gammal fin svensk kak-kultur.

  2. Thanks so much for giving everyone an extremely wonderful chance to read articles and blog posts from this site. It really is very cool and stuffed with a good time for me and my office acquaintances to visit your blog particularly three times weekly to study the latest tips you will have. And of course, I’m also certainly impressed with all the perfect tricks you give. Some two areas in this article are absolutely the finest we have ever had.

  3. My wife and i were delighted that John could finish up his web research while using the precious recommendations he received when using the weblog. It’s not at all simplistic just to find yourself giving freely hints which often men and women could have been selling. We really fully understand we now have the blog owner to thank for that. The type of explanations you have made, the easy blog menu, the relationships your site make it possible to engender – it’s got many spectacular, and it’s really leading our son in addition to our family believe that that matter is thrilling, and that’s seriously indispensable. Thank you for everything!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *