Hyllor, hyllor, hyllor

Vårt nyväckta intresse för att fixa hemma har fortsatt. I helgen tog vi itu med kontoret.

Vi flyttade in här i mars 2008, och alla rum utom kontoret har på något sätt fått lite kärlek. Kontoret slängde vi in allt i, och mer eller mindre stängde dörren. Eftersom Johan arbetar hemifrån har den stackarn fått sitta i detta hemska rum i cirka 6 455 timmar sedan vi flyttade in. Igår gick vi till Järnia och handlade loss och så har vi ägnat helgen åt fix.

Nu är rummet mycket luftigare samtidigt som vi fick in mer förvaring. Win-win med andra ord! Johan ”fejktapetserade” runt sitt skrivbord med snygga dokument som hör till hans jobb. Nu ska vi bara köpa bättre taklampor. (Och måla om, men det får ske någon annan gång).

6 reaktioner till “Hyllor, hyllor, hyllor”

  1. Pingback: superkaya88
  2. Pingback: his explanation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *